Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτιά Αχαΐα - Φωτιά Αχαΐα: 110 πολίτες απεγκλώβισαν πλωτά σκάφη του ... _ «δυστυχώς η κυβέρνηση της νδ και του κ.

Φωτιά Αχαΐα - Φωτιά Αχαΐα: 110 πολίτες απεγκλώβισαν πλωτά σκάφη του ... _ «δυστυχώς η κυβέρνηση της νδ και του κ.. Βελτιωμένη η εικόνα ελλάδα 01.08.2021 | 10:55 «κατορθώσαμε να μη λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις», δηλώνει ο μιχάλης χρυσοχοΐδης Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο. «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη» δύο από τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την σημερινή φωτιά, ο πρόεδρος της ζήριας και του οικισμού λαμπίρι, βασίλης. Γγ πολιτικής προστασίας για τη φωτιά στην αχαΐα: Σύμφωνα με τον διοικητής της 5ης περιφερειακής διοίκησης το λιμενικό σώμα παραμένει σε επιφυλακή περίπου 110 πολίτες απεγκλώβισαν τα πλωτά σκάφη του λιμενικού από τις παραλιακές περιοχές της.

Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 95 πυροσβέστες. Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Βελτιωμένη η εικόνα ελλάδα 01.08.2021 | 10:55 «κατορθώσαμε να μη λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις», δηλώνει ο μιχάλης χρυσοχοΐδης «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη» δύο από τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την σημερινή φωτιά, ο πρόεδρος της ζήριας και του οικισμού λαμπίρι, βασίλης.

Φωτιά ΤΩΡΑ στην Αχαΐα - Newsbomb - Ειδησεις - News
Φωτιά ΤΩΡΑ στην Αχαΐα - Newsbomb - Ειδησεις - News from nb.bbend.net
«δυστυχώς η κυβέρνηση της νδ και του κ. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής στο σημείο επιχειρούν πλέον 95 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 33 οχήματα, το μετπε, 4 α/φ και 4 ε/π. Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 95 πυροσβέστες. Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Σύμφωνα με τον διοικητής της 5ης περιφερειακής διοίκησης το λιμενικό σώμα παραμένει σε επιφυλακή περίπου 110 πολίτες απεγκλώβισαν τα πλωτά σκάφη του λιμενικού από τις παραλιακές περιοχές της. Εικόνες από τη στιγμή που σώζουν ζώα από το πύρινο μέτωπο συγκινούν οι φωτογραφίες με τους πυροσβέστες να σώζουν και να δίνουν νερό στα αδέσποτα. 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα:

Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 95 πυροσβέστες.

Κατορθώσαμε να μην λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις Σύμφωνα με τον διοικητής της 5ης περιφερειακής διοίκησης το λιμενικό σώμα παραμένει σε επιφυλακή περίπου 110 πολίτες απεγκλώβισαν τα πλωτά σκάφη του λιμενικού από τις παραλιακές περιοχές της. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. «δυστυχώς η κυβέρνηση της νδ και του κ. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής στο σημείο επιχειρούν πλέον 95 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 33 οχήματα, το μετπε, 4 α/φ και 4 ε/π. Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 95 πυροσβέστες. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα. «σε μία χαράδρα βρίσκεται σήμερα το πρωί το κύριο μέτωπο της φωτιάς στην ζήρια», ανέφερε στο αθηναϊκό/ μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ο δήμαρχος αιγιαλείας, δημήτρης καλογερόπουλος, σύμφωνα με την. Εικόνες από τη στιγμή που σώζουν ζώα από το πύρινο μέτωπο συγκινούν οι φωτογραφίες με τους πυροσβέστες να σώζουν και να δίνουν νερό στα αδέσποτα. Βελτιωμένη η εικόνα ελλάδα 01.08.2021 | 10:55 «κατορθώσαμε να μη λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις», δηλώνει ο μιχάλης χρυσοχοΐδης Γγ πολιτικής προστασίας για τη φωτιά στην αχαΐα: Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού ήταν άμεση

«δυστυχώς η κυβέρνηση της νδ και του κ. Η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού ήταν άμεση Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής στο σημείο επιχειρούν πλέον 95 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 33 οχήματα, το μετπε, 4 α/φ και 4 ε/π. «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη» δύο από τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την σημερινή φωτιά, ο πρόεδρος της ζήριας και του οικισμού λαμπίρι, βασίλης.

Φωτιά στην Αχαΐα - Απομακρύνθηκαν 110 παιδιά από ...
Φωτιά στην Αχαΐα - Απομακρύνθηκαν 110 παιδιά από ... from www.tanea.gr
Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Σύμφωνα με τον διοικητής της 5ης περιφερειακής διοίκησης το λιμενικό σώμα παραμένει σε επιφυλακή περίπου 110 πολίτες απεγκλώβισαν τα πλωτά σκάφη του λιμενικού από τις παραλιακές περιοχές της. «δυστυχώς η κυβέρνηση της νδ και του κ. Γγ πολιτικής προστασίας για τη φωτιά στην αχαΐα: «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη» δύο από τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την σημερινή φωτιά, ο πρόεδρος της ζήριας και του οικισμού λαμπίρι, βασίλης. Βελτιωμένη η εικόνα ελλάδα 01.08.2021 | 10:55 «κατορθώσαμε να μη λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις», δηλώνει ο μιχάλης χρυσοχοΐδης Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα.

Γγ πολιτικής προστασίας για τη φωτιά στην αχαΐα:

«η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη» δύο από τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την σημερινή φωτιά, ο πρόεδρος της ζήριας και του οικισμού λαμπίρι, βασίλης. Σύμφωνα με τον διοικητής της 5ης περιφερειακής διοίκησης το λιμενικό σώμα παραμένει σε επιφυλακή περίπου 110 πολίτες απεγκλώβισαν τα πλωτά σκάφη του λιμενικού από τις παραλιακές περιοχές της. Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Γγ πολιτικής προστασίας για τη φωτιά στην αχαΐα: Κατορθώσαμε να μην λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 95 πυροσβέστες. Βελτιωμένη η εικόνα ελλάδα 01.08.2021 | 10:55 «κατορθώσαμε να μη λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις», δηλώνει ο μιχάλης χρυσοχοΐδης «δυστυχώς η κυβέρνηση της νδ και του κ. Η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού ήταν άμεση Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής στο σημείο επιχειρούν πλέον 95 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 33 οχήματα, το μετπε, 4 α/φ και 4 ε/π. Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. Εικόνες από τη στιγμή που σώζουν ζώα από το πύρινο μέτωπο συγκινούν οι φωτογραφίες με τους πυροσβέστες να σώζουν και να δίνουν νερό στα αδέσποτα.

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα. Γγ πολιτικής προστασίας για τη φωτιά στην αχαΐα: Κατορθώσαμε να μην λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις Βελτιωμένη η εικόνα ελλάδα 01.08.2021 | 10:55 «κατορθώσαμε να μη λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις», δηλώνει ο μιχάλης χρυσοχοΐδης Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την.

Φωτιά στην Αχαΐα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Κάηκαν ...
Φωτιά στην Αχαΐα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Κάηκαν ... from www.reader.gr
29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα: Κατορθώσαμε να μην λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής στο σημείο επιχειρούν πλέον 95 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 33 οχήματα, το μετπε, 4 α/φ και 4 ε/π. Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα. Γγ πολιτικής προστασίας για τη φωτιά στην αχαΐα: «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη» δύο από τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την σημερινή φωτιά, ο πρόεδρος της ζήριας και του οικισμού λαμπίρι, βασίλης. Εικόνες από τη στιγμή που σώζουν ζώα από το πύρινο μέτωπο συγκινούν οι φωτογραφίες με τους πυροσβέστες να σώζουν και να δίνουν νερό στα αδέσποτα.

Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο.

29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα: Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. Η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού ήταν άμεση Εικόνες από τη στιγμή που σώζουν ζώα από το πύρινο μέτωπο συγκινούν οι φωτογραφίες με τους πυροσβέστες να σώζουν και να δίνουν νερό στα αδέσποτα. Σύμφωνα με τον διοικητής της 5ης περιφερειακής διοίκησης το λιμενικό σώμα παραμένει σε επιφυλακή περίπου 110 πολίτες απεγκλώβισαν τα πλωτά σκάφη του λιμενικού από τις παραλιακές περιοχές της. «δυστυχώς η κυβέρνηση της νδ και του κ. Κατορθώσαμε να μην λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις «σε μία χαράδρα βρίσκεται σήμερα το πρωί το κύριο μέτωπο της φωτιάς στην ζήρια», ανέφερε στο αθηναϊκό/ μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ο δήμαρχος αιγιαλείας, δημήτρης καλογερόπουλος, σύμφωνα με την. «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη» δύο από τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την σημερινή φωτιά, ο πρόεδρος της ζήριας και του οικισμού λαμπίρι, βασίλης. Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 95 πυροσβέστες. Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο. Γγ πολιτικής προστασίας για τη φωτιά στην αχαΐα: